Søk
Close this search box.

Asiatisk sommerrull

Asiatisk sommerull

back_loin

Dette trenger du til 4 personer:
  • 1 pk Frøya backloin ca. 180 g
  • 8 stk Rispapir
  • 1 pk Vermicelli glassnudler
  • 2 Vårløk
  • 1⁄4 Rødkål
  • 1 Agurk
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 potte Koriander
  • Frøyas “Chili Mayo”
Gjør slik:
  1. Kok glassnudlene etter anvisning på pakken. Skjær laksen i tynne skiver. Del agurken på langs. Skrap ut kjernen og del i ca. 10 cm lange tynne staver. Finstrimle vårløken og rødkålen i samme lengde. Grovhakk koriander.
  2. Kok opp vann i en middels stor kjele. Legg frem et fuktet kjøkkenhåndkle. Dyppe rispapiret i det kokte vannet i 5 sek. (eller som beskrevet på pakken), legg over på kjøkkenhåndkledet. Dryss over sesamfrø. Legg på 3-4 skiver laks og de finstrimlete grønnsakene. Dryss over koriander.
  3. Hold ingrediensene på plass med fingrene, brett inn sidene og rull passe stramt uten at rispapiret revner. Del sommerrullene i to og servér med Frøyas “Chilimayo” og/ eller Frøyas “Soy Wasabi».

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya sesampanert laks

Frøya sesampanert laks

En lekker sesampanert lakserett med ponzusaus

Se oppskriften
Meny-Nordisk-Flair

Meny: Nordisk Flair

Forrett: Laks og rekecocktail i crustades // Hovedrett: Laks med sitronsmør og dillsmør potet

Se oppskriften