Søk
Close this search box.

Forrett med frøyalaks og ananas

Laks på skje med ananas og limesukker
En munnfull fyllt med gode smaker.

mid_loin

Ingredienser

Som forrett til 4 personer trenger du:
  • ca. 200 gram Frøya backloin
  • 1 ananas
  • Skallet fra 3 lime
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Riv skallet fra limen, bland med sukker og salt, sett til side.
  2. Kutt laksen i små terninger.
  3. Kutt ananas i små terninger.
Servering: Legg opp forretten på spiseskjeer, se bildet. Strø limesukker over.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya til fest; forrett med gin marinert frøyalaks

Ginmarinert Frøya laks

Marinert laks med agurk, gin og rips

Se oppskriften
Frøya laksepasta

Frøya laksepasta

Laksepasta med bakte tomater og urter

Se oppskriften