Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Forrett med frøyalaks og ananas
Laks på skje med ananas og limesukker
En munnfull fyllt med gode smaker.
mid_loin
Ingredienser
Som forrett til 4 personer trenger du:
ca. 200 gram Frøya backloin
1 ananas
Skallet fra 3 lime
2 ss sukker
1 ts salt
20 min
Enkel
Forrett
Fremgangsmåte
Riv skallet fra limen, bland med sukker og salt, sett til side.
Kutt laksen i små terninger.
Kutt ananas i små terninger.
Servering: Legg opp forretten på spiseskjeer, se bildet. Strø limesukker over.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Ginmarinert Frøya laks
Marinert laks med agurk, gin og rips
Se oppskriften
Frøya laksepasta
Laksepasta med bakte tomater og urter
Se oppskriften