Søk
Close this search box.

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Back loin

Til 4 personer trenger du:

  • 1 pose trøffelchips
  • 1 boks crème fraîche eller seterrømme
  • 100 gram Frøya backloin, rå laks
  • 1 glass laks eller ørretrogn (dette glasset skal brukes til forrett og hovedretten)
  • Hakket gressløk til pynt

Fremgangsmåte

Gjør slik
  1. Finn frem tallerkener og legg opp de flakene som er størst. Beregne 4-5 flak per person.
  2. Hakk laksen i små terninger. Finhakk gressløk.
  3. Legg rømme på flakene, deretter laks og rogn. Pynt med hakket gressløk.
  4. Serveres umiddelbart.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya til fest; forrett med gin marinert frøyalaks

Ginmarinert Frøya laks

Marinert laks med agurk, gin og rips

Se oppskriften
Frøya hawaian poke

Frøya Hawaiisk Poke

Poke med rå laks, sesamfrø, vårløk og fersk ananas

Se oppskriften