Søk
Close this search box.

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Back loin

Til 4 personer trenger du:

  • 1 pose trøffelchips
  • 1 boks crème fraîche eller seterrømme
  • 100 gram Frøya backloin, rå laks
  • 1 glass laks eller ørretrogn (dette glasset skal brukes til forrett og hovedretten)
  • Hakket gressløk til pynt

Fremgangsmåte

Gjør slik
  1. Finn frem tallerkener og legg opp de flakene som er størst. Beregne 4-5 flak per person.
  2. Hakk laksen i små terninger. Finhakk gressløk.
  3. Legg rømme på flakene, deretter laks og rogn. Pynt med hakket gressløk.
  4. Serveres umiddelbart.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya Pannestekt Laks

Frøya pannestekt laks

Pannestekt laks med agurk-fennikelsalat og rømme

Se oppskriften
IMG_0091

Toscansk sommerlykke. Menyforslag.

Smak av sommer og grill!

Se oppskriften