Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Forrett med laksesashimi, spinat og mandler
Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Back loin
,
Forrett
,
Selskap
Perfekt start på
festmiddagen
.
back_loin
Til 4 personer trenger du:
300 gram Frøya Backloin
1 pakke bringebær
1 liten pose ferske spinatblader
50 gram skoldede mandler ristet og hakket
Dressing
1 ss dijonsennep
2 ss honning
3 ss sitron
5 ss olivenolje
Enkel
Forrett
Gjør slik:
Skjære opp laksen i tynne, delikate skiver
Ha over hakkede mandler, spinat og salatblader
Blande dressingen og risle over
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Kremet laks med basilikum og tomater – rask og smakfull hverdagsrett.
Enkelt og godt.
Se oppskriften
Asiatisk sommerrull
Se oppskriften