Søk
Close this search box.

Forrett med laksesashimi, spinat og mandler

Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Perfekt start på festmiddagen.

back_loin

Til 4 personer trenger du:
  • 300 gram Frøya Backloin
  • 1 pakke bringebær
  • 1 liten pose ferske spinatblader
  • 50 gram skoldede mandler ristet og hakket
  Dressing
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss honning
  • 3 ss sitron
  • 5 ss olivenolje
Gjør slik:
  1. Skjære opp laksen i tynne, delikate skiver
  2. Ha over hakkede mandler, spinat og salatblader
  3. Blande dressingen og risle over

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya_orange and fennel

Frøya appelsin -og fennikellaks

Pannestekt laks med appelsinstekte grønnsaker og frukt

Se oppskriften
Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Nydelig grillet laks med asparges og fransk smørsaus.

Se oppskriften