Søk
Close this search box.

Frøya appelsin -og fennikellaks

Pannestekt laks med appelsinstekte grønnsaker og frukt

mid_loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 gr Frøya mid-loin
  • 1 appelsin
  • 1 fennikel
  • 1 grønt eple
  • 1 pære
  • ½ rødløk
  • 1 pakke miniasparges eller grønne bønner
  • 1 sitron
  • 1 ingefær
  • persille
  • poteter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. Skjær fennikel, pære, eple, rødløk i båter og fjern endene på miniaspargesen, stek i 2 minutter med olje på svak varme.
  2. Skjær en skrelt appelsin i biter og stek med grønnsakene i 1 minutt.
  3. Rasp over ingefær på slutten av steketiden.
  4. Stek laksen to minutter på hver side på middels varme, og krydre med salt og pepper.
Anrett laksen på grønnsakene, dryss over persille og press litt over sitron etter ønske. Server gjerne med kokte poteter for en mer mettende rett.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya Pepper Sashimi

Frøya Pepper Sashimi

Laksesashimi med ristet pepper, rug, løk og rømme.

Se oppskriften
green curry frøya laks

Frøya Green Curry Laks

Bakt laks med Green curry saus

Se oppskriften