Søk
Close this search box.

Frøya chili ceviche

Het lakseceviche med sitrus, chili og rødløk.

Back loin

Ingredienser til 2 personer
  • 200 g Frøya back-loin 
  • 2 sitroner 
  • 2 avocado 
  • 2 klaser cherrytomat 
  • 1 rødløk 
  • 1 chili 
  • 1 hvitløksfedd 
  • 1 pose salat
  • 4 ss. soyasaus 
  • frisk koriander 
  • sesamfrø
Fremgangsmåte
  1. Skjær laksen i små terninger og mariner dem i saften fra halvannen sitron i kjøleskapet i 15 minutter. 
  2. Blande finhakket chili, soyasaus, sitronsaft fra en halv sitron og et knust hvitløksfedd, dette skal bli dressingen. Skjær bort frø og frøbærere i chilien hvis du er redd det blir for sterkt.
  3. Skjær cherrytomater, avocado og rødløk i terninger. 
  4. Sil sitronsaften av den marinerte laksen og fordel salat og resten av grønnsakene på et fat. Vend så inn laksen. 
  5. Hell over dressingen og dryss over sesamfrø og koriander.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya laks med asiatiske smaker

Frøya laks med asiatiske smaker

Glasert Frøya laks med asiatiske smaker og hurtigsyltet agurk

Se oppskriften
IMG_0046

Koreansk grill. Menyforslag.

La deg inspirere!

Se oppskriften