Søk
Close this search box.

Frøya Laks Tataki

Frøya Laks Tataki med eksotiske frukter og herlig ponzusaus

Mid loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 gr Frøya laks
  • ½ Mango 
  • ½ Papaya 
  • ½ Ananas 
  • ½ Agurk 

  • 5-6 ss soyasaus 
  • 2 Lime 
  • 1 Sitrongress 
  • 1 ts fersk revet ingefær 
  • Koriander

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann, soyasaus, finrevet skall fra ½ lime, ingefær og 1 stk knust sitrongress. La dette trekke i ca 10 minutter, kjøl ned, sil og smak til med saften fra 1 lime. 
  2. Skrell og skjær mango, agurk, papaya og ananas i terninger. Bland det sammen i en skål med saften fra ½ lime og finhakket koriander. 
  3. Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek laksen i rundt 30 sekunder på hver side.
Anrett på tallerken og ha sausen over.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

green curry frøya laks

Frøya Green Curry Laks

Bakt laks med Green curry saus

Se oppskriften
julemeny-feature

Julemeny

Forrett: Laksecarpaccio med appelsin & julekrydder // Hovedrett: Ovnsbakt Frøya laks med rødbetepuré, fennikel & Hässelback poteter

Se oppskriften