Søk
Close this search box.

Frøya Lakseskagen

Frøya lakseskagen på toast

back_loin

Ingredienser til 2 personer

  • 200 g Frøya back-loin
  • 2 ss lodderogn
  • 1 liten bunt dill
  • ½ rødløk
  • 4 ss majones
  • 1 ss sennep
  • 4 ss seterrømme
  • 1 stk bagett
  • Salt
  • Pepper
  • sitron
  • Olje

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 ⁰C
  2. Skjær bagetten i tynne skiver, legg deretter skivene på et stekebrett, risle litt olivenolje over og stek dem i ovnen i 8-12 minutter.
  3. Finhakk dill og rødløk og bland dette sammen i en skål med rømme, majones, sennep og litt sitronsaft og salt.
  4. Skjær laksen opp i små biter og bland sammen med rømmerøren og smak til med litt salt og pepper.
Topp toasten med lakseskagen eller server med litt dill og sitronbåter.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

IMG_0124

Laksah. Nydelig kokoscurry.

Herlig hverdagsrett.

Se oppskriften
Frøya til fest; Bouillabaisse med Frøyalaks som hovedrett

Bouillabaisse med Frøyalaks

Bouillabaisse med laks og havets frukter

Se oppskriften