Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Frøya Lakseskagen
Frøya lakseskagen på toast
Back loin
,
Sommermat
back_loin
Ingredienser til 2 personer
200 g Frøya back-loin
2 ss lodderogn
1 liten bunt dill
½ rødløk
4 ss majones
1 ss sennep
4 ss seterrømme
1 stk bagett
Salt
Pepper
sitron
Olje
20 min
Enkel
Lunsj
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 ⁰C
Skjær bagetten i tynne skiver, legg deretter skivene på et stekebrett, risle litt olivenolje over og stek dem i ovnen i 8-12 minutter.
Finhakk dill og rødløk og bland dette sammen i en skål med rømme, majones, sennep og litt sitronsaft og salt.
Skjær laksen opp i små biter og bland sammen med rømmerøren og smak til med litt salt og pepper.
Topp toasten med lakseskagen eller server med litt dill og sitronbåter.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Laksah. Nydelig kokoscurry.
Herlig hverdagsrett.
Se oppskriften
Bouillabaisse med Frøyalaks
Bouillabaisse med laks og havets frukter
Se oppskriften