Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Frøya sesampanert laks
En lekker sesampanert lakserett med ponzusaus
Back loin
,
Middag
back_loin
Ingredienser til 2 personer
Frøya back-loin
½ agurk
medaljonger av sushiris
wasabiperler
ponzusaus
brokkolispirer
frisk koriander (valgfritt)
sesamfrø
20 min
Enkel
Middag
Fremgangsmåte
Lag små medaljonger av sushiris
Stek ris-medaljonger på middels varme, 2 minutter på hver side i litt olje.
Skrell agurk og skjær den i terninger.
Del laksen i avlange biter og rull den i sesamfrø.
Stek laksen på høy varme i 1 minutt på hver side.
Kutt laksen i skiver og dander de på toppen av stekte ris-medaljonger med brokkolispirer.
Fordel agurk-terninger og wasabiperler på bitene, og topp med drypp av ponzusaus og et dryss av koriander.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Pho med Frøyalaks
Se oppskriften
Grillede Laksekebabs med fresh bulgur og granateple
Frisk sommermat!
Se oppskriften