Søk
Close this search box.

Hvit Pizza med laks, snøfrisk og rosépepper

back loin

Dette trenger du til 4 personer:
  • 2 pk Frøya backloin ca. 180 g
  • 4 stk italienske pizzabunner, gjerne ferdiglagde, eller du kan lage de selv (legg til ekstra tid)
  • 4 pk Snøfrisk – 1 stk pr. pizzabunn.
  • 1 Rødløk
  • 50 g ristede mandelskiver
  • 1 pose ruccula
  • 1 potte dill
  • 1 ss rosépepper
  • 1 sitron
  • 4 ss olivenolje
  • Flaksalt
Gjør slik:
  1. Sett ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Smør hver pizzabunn med én pakke Snøfrisk. Skjær rødløken i tynne skiver og fordel utover. Dryss over flaksalt og knuste rosépepperkorn. Ringle over litt olivenolje.
  3. Stek pizzaene i ca.10 min til bunnene er gjennomstekte med gyllen skorpe.
  4. Riste mandelskivene i en tørr stekepanne.
  5. Skjær laksen i tynne skiver og fordel utover de rykende varme pizzaene.
  6. Finrasp over litt sitronskall og dryss over mandelskiver. Serveres med ruccola salat og friske urter.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Salat Nicoise

Salat Nicoise

Salat Nicoise med Frøya laks

Se oppskriften
Frøya til fest; forrett med laks og trøffelchips

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Se oppskriften