Søk
Close this search box.

Hvit Pizza med laks, snøfrisk og rosépepper

back loin

Dette trenger du til 4 personer:
  • 2 pk Frøya backloin ca. 180 g
  • 4 stk italienske pizzabunner, gjerne ferdiglagde, eller du kan lage de selv (legg til ekstra tid)
  • 4 pk Snøfrisk – 1 stk pr. pizzabunn.
  • 1 Rødløk
  • 50 g ristede mandelskiver
  • 1 pose ruccula
  • 1 potte dill
  • 1 ss rosépepper
  • 1 sitron
  • 4 ss olivenolje
  • Flaksalt
Gjør slik:
  1. Sett ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Smør hver pizzabunn med én pakke Snøfrisk. Skjær rødløken i tynne skiver og fordel utover. Dryss over flaksalt og knuste rosépepperkorn. Ringle over litt olivenolje.
  3. Stek pizzaene i ca.10 min til bunnene er gjennomstekte med gyllen skorpe.
  4. Riste mandelskivene i en tørr stekepanne.
  5. Skjær laksen i tynne skiver og fordel utover de rykende varme pizzaene.
  6. Finrasp over litt sitronskall og dryss over mandelskiver. Serveres med ruccola salat og friske urter.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Nydelig grillet laks med asparges og fransk smørsaus.

Se oppskriften
Frøya Bakt laks

Frøya Bakt laks

Ovnsbakt laks med grønnsaker og potetkrem

Se oppskriften