4 stk italienske pizzabunner, gjerne ferdiglagde, eller du kan lage de selv (legg til ekstra tid)
4 pk Snøfrisk – 1 stk pr. pizzabunn.
1 Rødløk
50 g ristede mandelskiver
1 pose ruccula
1 potte dill
1 ss rosépepper
1 sitron
4 ss olivenolje
Flaksalt
20 min
Medium
Middag
Gjør slik:
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Smør hver pizzabunn med én pakke Snøfrisk. Skjær rødløken i tynne skiver og fordel utover. Dryss over flaksalt og knuste rosépepperkorn. Ringle over litt olivenolje.
Stek pizzaene i ca.10 min til bunnene er gjennomstekte med gyllen skorpe.
Riste mandelskivene i en tørr stekepanne.
Skjær laksen i tynne skiver og fordel utover de rykende varme pizzaene.
Finrasp over litt sitronskall og dryss over mandelskiver. Serveres med ruccola salat og friske urter.