Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Kremet laks med basilikum og tomater – rask og smakfull hverdagsrett.
Enkelt og godt.
Mid loin
,
Middag
,
Pasta
Mid loin
Til 4 personer trenger du:
600 gram Frøya midloin
Sitronzest av en halv sitron
2 dl matfløte
150 gram frosne grønne erter
Hvitløk; et halvt fedd finhakket
En klase små tomater
Salt og pepper
Basilikum
1 pakke tagliatelle
25 min
Enkel
Middag
Gjør slik:
Del laksen i passe store biter. Stek disse lett i litt olje på middels varme, ta av pannen.
Så i fløten, sitronzest, erter, salt og pepper. Gi det et oppkok.
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
Stek pinjekerner i en tørr panne.
Del tomatene i to og surr de et par minutter i litt olivenolje på middels varme sammen.
Ta laksen i fløten og sett dette til side.
Øs opp tagliatelle. Ta over sausen med laks.
Pynt med pinjekjerner, tomater og basilikum.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Frøya laks med asiatiske smaker
Glasert Frøya laks med asiatiske smaker og hurtigsyltet agurk
Se oppskriften
Pho med Frøyalaks
Se oppskriften