Søk
Close this search box.

Laksah. Nydelig kokoscurry.

Herlig hverdagsrett.

Back loin

Til 4 personer trenger du:
  • 2 ss rød curry paste
  • 2 bokser kokosmelk
  • 500 ml kyllingkraft
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 ss brunt sukker
  • Saften fra en lime
  • 1 gul squash i kuber
  • 200 gram risnudler ferdig tilberedt (se oppskrift på pakken)
  • 300 gram Frøya back loin som skjæres i store terninger
  • 10 stk scampi
Til servering:
  • 1 pakke sukkererter
  • Koriander
  • Vårløk
  • Lime
  • Tørket kokosnøtt i skiver
Gjør slik:
  1. Rør ut curryen i kokosmelken. Tilsett kyllingkraft og fiskesaus, brunt sukker og lime. Gi det et oppkok.
  2. Gjør klar risnudler etter anvisning på pakken.
  3. Tilsett squash la det raskt koke.
  4. Del laksen I passe store terninger.
  5. Tilsett laks og scampi i sausen og la det trekke. Husk fisken skal være rosa i midten.
  6. Finn frem skåler. Legg risnudler i hver av skålene. Øs på suppen.
  7. Pynte med koriander, hakket vårløk og sukkererter du har snittet. Kutt opp lime og sett på bordet.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

IMG_0091

Toscansk sommerlykke. Menyforslag.

Smak av sommer og grill!

Se oppskriften
Frøya til fest; forrett med laksesashimi, spinat og mandler

Forrett med laksesashimi, spinat og mandler

Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler

Se oppskriften