Søk
Close this search box.

Frøya PRO

Frøya er stolte sponsorer av Håkon Solbakk. 

Håkon Solbakk konkurrerer om å bli årets kokk og dermed Norges neste Bocuse d’ Or-kandidat. Konkurransen går av stabelen i Stavanger 18. september.

Håkon_Solbakk_ÅretsKokk_ebsphotography_-3387-Edit (1)

Kostnadseffektiv toppkvalitet

TOPP KVALITET

Frøya PRO sikrer en trygg og nydelig spiseopplevelse av fersk laks i hele holdbarhetsperioden.

DAGSFERSK

Frøya Pro pakkes i beskyttende modifisert atmosfære og gjøres klar til forsendelse samme dag som den er tatt opp av sjøen. Dette sikrer dagsfersk kvalitet i hele holdbarhetsperioden.

0% SVINN OG RESTER

Ved kjøp av håndskåret back -og midloin fra Frøya laks beregner du enkelt den mengde fisk du trenger. Slik unngås svinn og feil beregning av mengden fisk til ditt behov, noe som er kostnadsbesparende.

En hel laks på 5-6 kg, vil normalt utgjøre mengder som følger: 38% loin, 16% rest-råstoff og 46% avfall. En e-trim filet, vil derimot gi 71% loin og 29% kostbart rest-råstoff.

Med Frøya PRO får du 100% lakseloin og garantert den aller beste og reneste råvaren til dine gjester og kunder.

FRØYA PRO: PRAKTISK OG ENKEL

Frøya er svært enkel å håndtere og tilberede. Det betyr at man kan skjære en flott sashimi uten å være sushi ekspert. Frøya Pro leveres i praktisk, delikat og gjenvinnbar plastskål.

FRØYA PRO BACK LOIN

Det magreste stykket best til rått konsum eller lett varme behandling.

  • Ultrafersk (pre-rigor) laks.
  • Sashimi og sushilaks, dypskinnet uten brunmuskel
  • Egner seg for lett varmebehandling: Tataki, aburi, sous-vide
  • Velegnet for lett marinering til rå servering

FRØYA PRO MIDLOIN

Dette stykket er å foretrekke til lett varmebehandling;

  • Dette er ultrafersk (pre-rigor) laks; dypskinnet og med 2-3cm. brunmuskel.
  • Egner seg for varmebehandling “ au pin” i panne, ovn og grill
  • Perfekt ingrediens til tartar, laks Skagen o.l.
  • Brukes som sashimi og sushilaks hvor brunmuskelen skjæres bort. Anvendes evt. i maki.